Kindertrainingstrui met lange mouwen Pays de Galles Rugby XV Merch CA LF RWC

Kindertrainingstrui met lange mouwen Pays de Galles Rugby XV Merch CA LF RWC

Beginnend op: € 66,55

€ 59,48

-11%
Train als de profs! Het Pays de Galles trainingsshirt met lange mouwen voor kinderen van Macron voor het rugby van morgen.

Niet op voorraad

Beschrijving

Kindertrainingstrui met lange mouwen Pays de Galles Rugby XV Merch CA LF RWC

Het Pays de Galles Rugby XV Merch CA LF RWC trainingsshirt met lange mouwen voor kinderen van Macron is de perfecte keuze voor alle jonge rugbyfans. Het shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen voor comfort, duurzaamheid en trainingsprestaties.

Het ontwerp van het shirt is geïnspireerd op de beroemde vlag van Wales, met felle kleuren en subtiele details die een eerbetoon zijn aan het erfgoed en de trots van het Pays de Galles nationale rugbyteam. Het getailleerde silhouet van dit shirt zorgt voor volledige bewegingsvrijheid, zodat je kind zich kan concentreren op zijn spel zonder gehinderd te worden door zijn uitrusting.

Dit shirt is ideaal voor jonge rugbyspelers junior, want het heeft lange mouwen voor optimale bescherming tegen de elementen en het ruwe contact van het spel. Bovendien voert de ademende stof vocht af om je kind droog en comfortabel te houden tijdens intensieve trainingssessies.

Of je kind er nu van droomt om een professionele rugbyspeler te worden of het gewoon leuk vindt om de sport met vriendjes te spelen, het Pays de Galles Rugby XV Merch CA LF RWC trainingsshirt met lange mouwen voor kinderen is de perfecte aanvulling op hun rugbykledingcollectie. Stimuleer hun passie voor de sport met dit hoogwaardige shirt, ontworpen om hen te inspireren hun doelen op het veld te bereiken. Bestel nu en maak van je kind een echte supporter van Pays de Galles!

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 58564035
Kleur zwart/wit
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Team Pays de Galles
Assortiment RWC