Trainingsshirt met lange mouwen Pays de Galles Rugby XV Merch CA LF RWC 2023

Trainingsshirt met lange mouwen Pays de Galles Rugby XV Merch CA LF RWC 2023

Beginnend op: € 72,60

€ 64,52

-11%
Train als de kampioenen met de rugbytrui met lange mouwen Pays de Galles Macron. Klaar voor het RWC 2023!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 72,60

€ 64,52

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Trainingsshirt met lange mouwen Pays de Galles Rugby XV Merch CA LF RWC 2023

Het Pays de Galles Rugby XV Merch CA LF RWC 2023 trainingsshirt met lange mouwen is een ideale keuze voor gepassioneerde rugbyfans. Ontworpen door het gerenommeerde merk Macron, is dit shirt een must-have voor Pays de Galles supporters en rugby fans in het algemeen.

Het shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als duurzaam, waardoor het de perfecte keuze is voor intensieve trainingssessies. De lange mouwen bieden extra bescherming tegen de elementen, terwijl de ademende stof je lichaam koel en droog houdt tijdens de meest intense trainingssessies.

Dit shirt is niet alleen functioneel, maar heeft ook een stijlvol, modern ontwerp dat met de iconische kleuren van Pays de Galles benadrukt. Met de beroemde rode draak geborduurd op de borst en het Macron logo op de arm, is dit shirt een echt eerbetoon aan het Pays de Galles nationale rugbyteam.

Of je nu een fanatieke rugbyspeler of supporter bent, dit shirt is een essentiële aanvulling op je sportgarderobe. Draag het tijdens de training om je steun te betuigen aan het team en om te trainen als een echte Pays de Galles speler.

Bovendien is dit shirt ook ideaal voor sportevenementen, avondjes uit met vrienden of gewoon om te laten zien dat je trots bent op Pays de Galles. Met de 2023 Rugby World Cup in aantocht is dit het perfecte moment om dit shirt aan te schaffen en je klaar te maken om je favoriete team te steunen.

Wacht niet langer en koop nu het Pays de Galles Rugby XV Merch CA LF RWC 2023 trainingsshirt met lange mouwen. Met zijn superieure kwaliteit, stijlvolle ontwerp en eerbetoon aan het Pays de Galles nationale rugbyteam is het een aankoop waar je geen spijt van zult krijgen. Dus ga je gang en laat je passie voor rugby en je steun voor Pays de Galles zien met dit must-have shirt van Macron.

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 58564034
Kleur zwart/wit
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Pays de Galles
Karakteristiek Lange mouwen
Assortiment RWC