Trolley tas met harde schaal Cardiff Blues XL 2022/23

Trolley tas met harde schaal Cardiff Blues XL 2022/23

€ 72,60

€ 62,56

-14%
Neem je spullen in stijl mee met de Cardiff Blues XL 2022/23 trolleytas, ontworpen door Macron voor rugbyfans.

Niet op voorraad

Beschrijving

Trolley tas met harde schaal Cardiff Blues XL 2022/23

De Cardiff Blues XL 2022/23 hard-shell trolleytas van Macron is een must-have voor alle rugbyfans. Deze tas is ontworpen om je spullen maximaal te beschermen en is perfect voor reizen en sportreizen.

Deze tas is gemaakt van een duurzame harde schaal en is ontworpen om stoten en de elementen te weerstaan. De tas heeft een ruim hoofdvak, ideaal voor het opbergen van je rugbykleding en -uitrusting. De tas heeft ook verschillende externe vakken voor het organiseren van kleine voorwerpen zoals je schoenen, waterfles of sleutels.

Met zijn stevige wielen en uitschuifbare telescopische handgreep is deze trolleytas gemakkelijk te vervoeren en manoeuvreren, zelfs op het moeilijkste terrein. Hij heeft ook gevoerde handvatten voor optimaal comfort onderweg.

Het elegante, moderne ontwerp van de Cardiff Blues XL 2022/23 trolleytas maakt het een must-have accessoire voor alle teamsupporters. Het geborduurde logo en de emblematische kleuren zullen niet onopgemerkt blijven als je onderweg bent. Laat met trots je passie voor rugby zien met deze trolleytas van topkwaliteit.

Of je nu een professionele speler bent of een die-hard fan, deze Cardiff Blues XL 2022/23 trolleytas zal je ideale metgezel zijn voor al je rugby-gerelateerde reizen. Vertrouw op Macron, een merk dat bekend staat om zijn expertise in sportkleding en -uitrusting, om je te voorzien van een duurzaam product van hoge kwaliteit.

Laat je spullen niet aan het toeval over als je naar rugbywedstrijden reist. Kies voor de Cardiff Blues XL 2022/23 trolleytas met harde schaal van Macron en reis met een gerust hart, met je spullen goed beschermd en georganiseerd. Wacht niet langer, bestel deze trolleytas nu en maak je klaar om je favoriete team stijlvol en praktisch te ondersteunen.

Extra informatie

Merk Macron
Fabrikant SKU 58554542
Kleur veelkleurig
Kleur Kleurrijk
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Cardiff Blues