Pak van 25 ballonnen Cardiff Blues [Grootte  5]

Pak van 25 ballonnen Cardiff Blues [Grootte  5]

€ 885,32

€ 667,81

-25%

Niet op voorraad

Beschrijving

Pak van 25 ballonnen Cardiff Blues

Gilbert heeft een reeks British Rugby League-supporters ontworpen zodat u uw favoriete team kunt steunen.

Cardiff is een rugbyclub gevestigd in het centrum van de hoofdstad waar het speelt op Cardiff Arms Park. Deze locatie brengt de hele gemeenschap samen en zorgt voor een geweldige sfeer op wedstrijddagen. Cardiff werd opgericht in 2003 en neemt momenteel deel aan het British Rugby Championship en de European Champions Cup.

Dit is de replicabal van Cardiff. Met zijn beroemde kleuren en kenmerkende logo is er geen twijfel mogelijk welk team je dit seizoen steunt. Een perfecte rugbybal van hoge kwaliteit om in de tuin te oefenen met je vrienden en familie.

Het 3-laags rugmateriaal zorgt ervoor dat de bal zijn vorm behoudt, of hij nu wordt gebruikt om te gooien of om te laten zien. Het grippy rubberen oppervlak helpt je om je hanteringsvaardigheden aan te scherpen en je voor te bereiden op de training. De synthetische latex blaas zorgt voor een uitstekende luchtretentie.

Replica Verkrijgbaar in de maten 5, 4, Midi en Mini, als je een volwassene of junior op zoek bent naar de ultieme replica bal om je favoriete club dit seizoen te ondersteunen, is de Cardiff Ball precies wat je zoekt.

Extra informatie

Merk Gilbert
Fabrikant SKU 48443105-25
Kleur club replica bal
Kleur Wit
Maat Grootte 5 - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Team Cardiff Blues