Dames-T-shirt met ronde hals Under Armour Rival

Dames-T-shirt met ronde hals Under Armour Rival

Beginnend op: € 50,42

€ 46,04

-9%
Het dames fleece sweatshirt met ronde hals Under Armour Rival is de perfecte combinatie van comfort en stijl.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,42

€ 46,04

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt met ronde hals Under Armour Rival

Het Under Armour Rival fleece sweatshirt met ronde hals voor dames is een must-have keuze voor actieve vrouwen die op zoek zijn naar comfort en stijl. Dit sweatshirt is ontworpen door het beroemde merk Under Armour en is gemaakt van hoogwaardige materialen voor een comfortabele en duurzame port ervaring.

Met zijn ronde hals is dit sweatshirt perfect voor frisse dagen wanneer je een extra laag nodig hebt om je warm te houden. Het zachte, warme fleece houdt je behaaglijk en warm, terwijl het strakke, vrouwelijke ontwerp een vleugje stijl aan je outfit toevoegt.

Het Under Armour Rival sweatshirt is speciaal ontworpen voor vrouwen, met een slanke pasvorm die het vrouwelijke figuur flatteert. Of je hem nu draagt voor je trainingssessie of voor een casual dagje uit, dit sweatshirt biedt je optimaal comfort zonder afbreuk te doen aan je stijl.

Als bekend merk in de sportwereld heeft Under Armour zich bij het ontwerp van dit sweatshirtaccent gericht op prestaties. De fleece stof is ademend en vochtafvoerend om je droog en comfortabel te houden tijdens je meest intensieve trainingen. Bovendien zorgt de geïntegreerde anti-geur technologie ervoor dat je de hele dag fris blijft.

Dit dames fleece sweatshirt met ronde hals en Under Armour Rival is verkrijgbaar in een reeks trendy kleuren en is een veelzijdige aanvulling op je garderobe. Of je nu gaat hardlopen, wandelen op yoga of gewoon lekker thuis bent, dit sweatshirt houdt je behaaglijk en warm en zorgt er tegelijkertijd voor dat je er stijlvol en elegant uitziet.

Kortom, als je op zoek bent naar een comfortabel, goed presterend en stijlvol sweatshirt, zoek dan niet verder dan het Under Armour Rival fleece sweatshirt met ronde hals voor dames. Voeg hem vandaag nog toe aan je collectie en geniet van het comfort en de stijl die hij biedt.

Extra informatie

Merk Under Armour
Fabrikant SKU 1369856-001
Kleur zwart/wit
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten