Armour Mid Crossback Sportbeha voor dames

Armour Mid Crossback Sportbeha voor dames

Beginnend op: € 35,29

€ 33,43

-5%
Wees comfortabel en stijlvol tijdens je sportsessie met de Armour Mid Crossback BH vanUnder Armour.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,29

€ 33,43

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Armour Mid Crossback Sportbeha voor dames

De Armour Mid Crossback Sportbeha van Under Armour is speciaal ontworpen voor vrouwen met een actieve levensstijl. Of je nu sport, gaat hardlopen of gewoon op zoek bent naar dagelijks comfort, deze bh zal je bondgenoot zijn.

Dankzij het ontwerp met gekruiste achterkant biedt hij optimale ondersteuning en tegelijkertijd volledige bewegingsvrijheid. De stof van polyester en elasthaan is zacht, licht en ademend en zorgt voor onvergelijkbaar comfort, zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies.

De Armour Mid Crossback Sportbeha is ook voorzien van de HeatGear-technologie vanUnder Armour, die transpiratievocht afvoert om je droog en koel te houden tijdens je activiteit. Je hoeft je niet meer oncomfortabel of klam te voelen, zodat je je volledig kunt concentreren op je prestaties.

De moderne, vrouwelijke stijl maakt het zowel praktisch als modieus. Je kunt hem alleen dragen of onder een tanktop voor een sportieve en elegante look. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, je vindt zeker wat je zoekt in onze selectie.

Op Under Armour weten we dat elke vrouw anders is en daarom bieden we een breed scala aan maten voor elk lichaamstype. De Armour Mid Crossback Sportbeha is verkrijgbaar in de maten XS tot XL, zodat iedereen kan profiteren van de voordelen.

Deze beha is niet alleen comfortabel en prestatiegericht, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Hij kan in de wasmachine worden gewassen en behoudt zijn vorm en kleuren, zelfs na herhaaldelijk wassen. Je kunt hem dus regelmatig dragen zonder je zorgen te maken over slijtage.

Of je nu een fan bent van fitness, running, yoga of gewoon op zoek bent naar een comfortabele beha voor het dagelijks leven, de Armour Mid Crossback Sportbeha is iets voor jou. Hij begeleidt je bij al je activiteiten en biedt optimale ondersteuning en onvergelijkbaar comfort.

Laat je borsten je niet tegenhouden, kies de Armour Mid Crossback Sportbeha vanUnder Armour en voel het verschil. Bestel hem nu en profiteer van de vele voordelen om je zelfverzekerd en comfortabel in je lichaam te voelen.

Extra informatie

Merk Under Armour
Fabrikant SKU 1361034-001
Kleur zwart/koolgrijs/zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten